EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU

BUTLLETÍ D'ALLAUS

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Setmana amb una mica de tot

by | set. 4, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Estem al setembre i això vol dir habitualment, moviment meteorològic! Avui, després de les pluges que han deixat registres minsos a gran part del Pirineu, tindrem una jornada inestable amb l’arribada de tempestes durant aquesta tarda. Demà dia molt més estable i amb calor, a l’espera de noves tempestes entre dimecres i dijous.

Dilluns 4: Matí amb restes de núvols i encara alguns ruixats especialment al vessant nord del Pirineu (vall d’Aran i zones pròximes). Durant el migdia les nuvolades creixeran amb força, i durant la tarda tindrem tempestes, algunes fortes a qualsevol indret, però més probables al Prepirineu. Com sempre en aquestes situacions, tindrem zones on plourà molt i a poca distància zones que no veuran ploure. Temperatura estable, refrescant després de la pluja.

Dimarts 5: Dia molt més estable, amb domini del sol tota la jornada, tot i la presencia a primeres hores del dia d’algunes boires als llocs on hagi plogut avui. No s’espera pluja. Temperatura clarament més alta, especialment al migdia.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres torna la inestabilitat, i tindrem una jornada amb ruixats i tempestes freqüents, que es podrien mantenir fins dijous. Divendres i part de dissabte pausa, a l’espera de la possible arribada d’un front del nord… Ho seguirem!

Bona setmana

Albert de Gràcia

Translate »