EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Setmana clàssica d’estiu! Calor moderada, matins de sol i tardes de tronades

by | jul. 22, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després de la important refrescada d’aquest cap de setmana, comencem una de les setmanes tradicionalment més càlides de l’any amb temperatura d’estiu, però sense excessos i dinàmica gairebé diària de matins de sol i tardes amb ruixats i tronades. Temps d’estiu 100% pirinenc!

Dilluns 23 : El primer dia de la setmana serà molt probablement, el més estable! Jornada dominada pel sol a tot el Pirineu i Prepirineu i fins i tot amb poques nuvolades de tarda. Ambient ben fresc durant la matinada i primeres hores del dia i calor “eixuta” la resta del dia. Vent poc destacable.

Dimarts 24: Començarem el dia novament estable i fresc, amb domini del sol fins al migdia. Dimarts però, si tindrem nuvolades de tarda que descarregaran ruixats i tempestes. A qualsevol indret però no a tot arreu i on toqui, puntualment amb ganes! Més calor al migdia, ambient d’estiu.

Tendència pels pròxims dies: Ara per ara tota la resta de la setmana vindrà dominada als matins de sol, tronades de tarda (no generals, però si puntualment fortes) i això si, força més calor especialment a final de setmana.

Molt bona setmana!

Albert de Gràcia

Translate »