EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Setmana de calor i trons!

by | jul. 8, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Si semblava fa tres dies que començaríem aquesta setmana amb una forta calorada, els darrers mapes indiquen aquest com a mínim, s’endarrerirà més cap a la segona meitat de la setmana amb calor contundent de plena canícula d’estiu!

De moment però novament demà dilluns com dimarts, calor d’estiu sense excessos, matins de sol i tardes amb més tempestes, algunes fortes com les d’aquests darrers dos dies.

Dilluns 9: Dia que començarà amb cel variable en general al Pirineu i Prepirineu (fins i tot amb alguns ruixats durant la matinada). A partir del migdia, creixement de nuvolades i novament a la tarda, possibilitat de ruixats o tempestes, alguna forta, en qualsevol indret! Atenció ventades, pedregades i algun aiguat sobtat! Calor moderada i refrescada després de ploure.

Dimarts 10: Jornada molt similar a la de dilluns. Matí amb domini del sol o variable en funció de la comarca i nuvolades que a la tarda, tornaran a portar tempestes en qualsevol indret. Continua la calor moderada i el risc que alguna tronada sigui forta.

Tendència pels pròxims dies: Entre dimecres al tard i dijous sembla que podrem tenir una nova situació de tempestes fortes i força generals! Després el final de setmana podria venir marcar per la forta calor i per més estabilitat! En tot cas ho anirem seguint com sempre en properes previsions!

Molt bona setmana!

Albert de Gràcia

Translate »