EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Setmana molt càlida!

by | jul. 31, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Molt probablement aquesta setmana, exceptuant les fortes onades de calor del mes de juny, serà una de les més càlides d’aquest any 2017 al Pirineu i Prepirineu català! Tindrem temperatures molt altes, tot i que alguns dies els ruixats i les tempestes, ens donaran alguns respirs!

Dilluns 31: Després del pas d’alguns ruixats durant la matinada, el dia es mostrarà força tranquil a bona part de la serrada, amb domini del sol i algunes nuvolades de tarda que podran donar com a molt, alguns ruixats molt puntuals. Temperatura alta, amb molta calor al migdia i tarda.

Dimarts 1: Dia molt més insegur, amb domini de les nuvolades ja des del matí, quan no es descarta ja algun primer ruixat. A la tarda la probabilitat de ruixat o tempesta serà força alta i podrien arribar a molts indrets. Continua l’ambient càlid, tot i que després de les pluges refrescarà.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres tindrem noves tempestes a la tarda. Entre dijous i dissabte el temps seria més estable, i les temperatures tornarien a ser molt altes!

Bona setmana

Albert de Gràcia

Translate »