EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

SETMANA SANTA amb una mica de tot, pluja, neu, fred, sol i calor!

by | març 28, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

El títol ho diu tot, estem a la primavera i ho notarem i molt durant els pròxims dies, amb canvis de temps una mica bojos! Realment els mapes canvien molt aquests dies, fet habitual a la primavera, però tot sembla indicar que passarem en poques hores de la primavera avançada d’avui, a l’hivern dissabte (neu a cotes baixes) i acabarem la Setmana Santa amb una forta pujada de temperatura.

Neu prevista durant els pròxims 5 dies, arribant a gairebé totes les cotes dissabte

Anem a detallar la previsió dia a dia!

Dijous 29: Després d’uns dimecres radiant i càlid, dijous arriba un front durant la matinada, que portarà ruixats a gran part del Pirineu i Prepirineu, i seran presents fins a primeres hores del matí. La resta del dia es mostrarà variable i no farà net del tot, podent tenir més ruixats, especialment a l’àrea del Prepirineu a la tarda, i ja a últimes hores del dia, tornaran noves precipitacions al Pirineu occidental.  La cota de neu baixarà fins als 1600m o 1300m a últimes hores. Més fred respecte dimecres. Vent moderat del SE.

Divendres 30: Després de les nevades de la matinada al Pirineu occidental, el mati es mostrarà força estable. A la tarda, les nuvolades tornaran a guanyar protagonisme i els ruixats es podran estendre per moltes zones del Pirineu i Prepirineu, sent més probables com més a ponent i sector de l’Alt Pirineu i amb el pas de les hores. Cota de neu encara més baixa, entorn dels 900m. L’ambient es tornarà força fred, especialment a la tarda i nit. Vent aponentat.

Dissabte 31: Dia de neu! Ara per ara la previsió indica una matinada i matí amb nevada generalitzada al Pirineu i Prepirineu, i a gairebé totes les cotes! Tornem a insistir, això diuen ara! A partir del migdia les clarianes s’anirien imposant, tret del vessant nord on nevarà gran part de la jornada i a la resta a la tarda tindrem nuvolades amb clarianes i amb alguns ruixats de neu més puntuals. Ambient de ple hivern. Vent de mestral. 

Diumenge 1: S’imposa el sol, i la temperatura comença a enfilar-se de valent!

Dilluns 2: Dia de sol i ambient ben càlid al migdia!

MOLT bona pasqua amics!!!

Albert de Gràcia

Translate »