EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Solet de matins, alguns ruixats de tarda puntuals.

by | ag. 30, 2018 | General, Previsions del temps | 1 comment

Final de setmana amb temps variable de final d’estiu! Situació força tranquil·la pels matins, algunes tronades de tarda (no gaires ni fortes) i temperatura molt agradable, amb nits fresques i caloreta moderada al migdia.

Anem per la previsió!

Divendres 31: Matí amb força domini del sol i alguna boira en les valls i a l’Aran. A la tarda novament nuvolades, que donaran algun ruixat o tempesta força puntual al Pirineu i Prepirineu Oriental (Ripollès, Garrotxa, Berguedà) i que podria arribar de forma puntual a la resta. Ambient fresc de nit i calor agradable durant el migdia.

Dissabte 1: Jornada força estable, amb domini del sol a gran part del Pirineu i nuvolades que a la tarda, podran donar algun ruixat especialment al Prepirineu. Temperatura una mica més alta.

Diumenge 2: Diumenge força estable, novament dominat pel sol i amb força nuvolades de tarda, que tornaran a donar algun ruixat o tronada, més aviat local. Temperatura similar a la de dissabte.

Setmana vinent la començarem amb una bona ració de tempestes.

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »