EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Tardes de trons!! Calorada a la vista

by | jul. 5, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Sembla que es van confirmant les tronades pel cap de setmana! Hem tingut uns últims mesos molt plujosos a tot el Pirineu i Prepirineu, però les situacions de ruixats i tempestes últimament són força escasses i moltes zones ja demana una ploguda, que molt probablement arribarà a gran part de la serralada, durant alguna estona de les tardes del cap de setmana.

Pendents però de la calorada que ens afectarà entre dilluns i especialment dimarts i dimecres. No durarà gaires dies, però serà contundent!

Divendres 6: Dia amb matí novament variable a moltes zones del Pirineu (algunes boires a muntanya) i més domini del sol al Prepirineu. A la tarda tornaran a créixer nuvolades i podran arribar a descarregar algun ruixat o tronada, pinta que ben poc important. Continua la calor moderada.

Dissabte 7: Jornada més inestable. Al matí es mantindrà força variable però amb poc risc de precipitacions. Ja pels volts del migdia apareixeran els primers ruixats i a la tarda i vespre tindrem ruixats i tempestes, força extenses i algunes fortes, a moltes zones del Pirineu i Prepirineu. Caloreta i refrescada després de les pluges.

Diumenge 8: Dia inestable, amb alguns ruixats encara durant la matinada. Matí de treva, amb ambient variable, algunes boires a muntanya i creixement potent de nuvolades, que un altre cop a partir del migdia, tornaran a portar tempestes a moltes zones. Potser no tan extenses ni fortes com dissabte. Calor normal per l’època. 

Molt bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Translate »