EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Torna la pluja!!! (només demà!) Resta de setmana primaveral i amb sol!

by | abr. 15, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Per pal·liar la sequera després d’un diumenge de sol (una mica d’humor…), durant les pròximes hores ens arribarà un front, que farà que dilluns tinguem una jornada ben inestable, i amb precipitacions generals! Aquesta situació no tindrà gaire continuïtat, i la resta de la setmana el temps serà força estable i amb temperatura ben agradable, així que podrem deixar els abrics i començar a treure les samarretes de màniga curta al migdia!

Estem però a la primavera i no ens hem de refiar gaire, de ben segur en pocs dies, tornarem a anunciar nous canvis!

Dilluns 16: Ja durant la matinada arribaran les primeres pluges, que amb el pas de les hores s’aniran estenent a gran part del Pirineu i Prepirineu. Seran més continuades al matí, i a la tarda, alternant amb clarianes, tindrem nous ruixats, més probables al Prepirineu. Cota de neu alta 2000 m, poc fred. Precaució barrancs provinents del desgel on plogui força, podem tenir avingudes!

Dimarts 17: Jornada molt més estable. Domini clar del sol, algunes nuvolades decoratives, però sense risc de precipitació. Més calor.

Tendència pels pròxims dies: Setmana dominada pel sol, caloreta, fins i tot pel cap de setmana! Únicament la tarda de dijous i potser divendres, tindrem alguns ruixats típics de primavera, a la tarda.

Bona setmana primaveral!
Albert de Gràcia

Translate »