EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Tornen les tempestes i més fresca!

by | ag. 28, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Segon cop important a l’estiu, amb l’arribada d’un front que ens tornarà a fer recular la temperatura i ens durà novament una nova situació de tempestes força generals. Continuem regant el territori, en un estiu que finalment el podrem qualificar de plujós!

Dimecres 29: Les tronades s’iniciaran dimarts al tard i sembla que la matinada de dimecres tindrem llamps i trons a molts indrets del Pirineu. Matí amb relativa calma i obertura de clarianes, per iniciar-se tempestes fortes durant el migdia, que creixeran a l’Alt Pirineu i aniran viatjant cap al sud, afectant tot el Pirineu i Prepirineu. Tant les de la matinada com les de la tarda, podran ser fortes o molt fortes, precaució. Notarem un descens de la temperatura.

Dijous 30: Jornada força més estable. Matí amb boires i restes de núvols, però amb presència del sol. Creixement de nuvolades de tarde, que donaran ruixats i tronades al Pirineu oriental i més puntuals a la resta del Pirineu. Ambient fresc novament.

Tendència pels pròxims dies: Divendres matí estable i tarda amb nous ruixats força extensos. Dissabte dia similar a divendres, però amb menys ruixats i diumenge jornada estable i de sol.

Precaució amb les tempestes!

Albert de Gràcia

Translate »