EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Tot sembla indicar, segons la dita, que aquest setembre s’emportarà els ponts

by | set. 2, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Com diu el refrany “Setembre eixuga les fonts o s’emporta els ponts”, sol ser un mes molt eixut o molt plujós! I segons els mapes actuals, la inèrcia almenys l’inici d’aquest setembre, serà de pluges fortes i abundants!

Així doncs continuem amb la tònica de l’agost i tindrem una setmana passada per aigua, amb pluja cada dies d’aquesta setmana i amb tempestes que podran ser fortes o molt fortes! De ben segur, en sentirem a parlar..

Ho detallem:

Dilluns 3: Jornada que començarà amb domini del cel variable a tot el Pirineu i Prepirineu. Amb el pas de les hores, les nuvolades aniran guanyant protagonisme i aniran apareixent ruixats i tempestes a gran part del territori. Més abundants entre el vespre i la nit, quan podran descarregar amb molta força, molta precaució. Temperatura tot i la pluja, força estable, fresca de nit i després de ploure i calor de final d’estiu al migdia.

Dimarts 4: Començarà el dia amb restes de núvols, boires a les zones on hagi plogut i no es descarta ja algun primer ruixat, ja al matí. A la tarda nova sessió de ruixats i tempestes, encara que probablement no siguin tan fortes ni extenses com les de dilluns, tot i això, alguna podrà descarregar amb ràbia. Temperatura similar a la de dilluns.

Tendència pels pròxims dies: Amb els mapes actuals, tempestes tots els dies del que resta de setmana.. Un dia més fortes i extenses que altres, però tendència a jornades molt mogudes! Temperatura una mica més fresca i neu per sobre dels 3000m entre dijous i dissabte.

Ho anirem seguint! Precaució zones inundables, ventades, llamps i possibles pedregades fortes!

Albert de Gràcia

Translate »