EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Una setmana boja!

by | febr. 11, 2018 | General, Previsions del temps | 2 comments

Començarem una setmana boja, amb canvis de temps sobtats i on podríem afirmar que passarà una mica de tot! Dilluns de cru hivern, dimarts i dimecres nevades, dijous pluja i caloreta, divendres primavera i cap de setmana amb possibles nous canvis i baixada de temperatura..

Dilluns 12: Durant la matinada tindrem nevades, especialment al vessant nord del Pirineu i Alt Pirineu que aniran baixant a qualsevol cota amb el pas de les hores. Demà començarà el dia variable a gran part del Pirineu i Prepirineu, i encara amb alguna nevada molt feble matinal al vessant nord. A la resta com a molt tindrem algun ruixat de neu en zones del Berguedà i rodalies. Ambient novament molt fred. Vent de mestral no especialment fort.

Dimarts 13: Matinada i matí molt freds, amb domini del sol. Ràpidament arribaran núvols i a la tarda tindrem precipitacions, especialment al vessant nord, on nevarà amb ganes. A la resta arribarà de forma més feble i poc o res arribarà al Prepirineu. Cota de neu entorn dels 1000m al migdia i baixant a la nit als 600m. Vent de mestral guanyant intensitat a la tarda i nit. Fred.

Tendència pels pròxims dies: Amb els mapes actuals, dimecres nevada abundant al vessant nord, i més feble a la resta del Pirineu i fins i tot arribant feblement a estones al Prepirineu. Això si, cota de neu al matí entorn dels 900m, pujant al final del dia fins als 2000m!! La temperatura es torna a disparar. Dijous aniran desapareixent les precipitacions, i l’ambient fins dissabte serà primaveral. Pendents però, d’una baixada de temperatura forta per dissabte tarda, i ja veurem de quina manera arribarien les possibles precipitacions…

Molt bona setmana!

Albert de Gràcia

Translate »