EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Unes quantes hores més de llevantada, i setmana ben moguda!

by | gen. 7, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

La llevantada ens ha portat de bòlit, però finalment s’ha comportat, i de quina manera, i ens ha portat una gran nevada i/o ploguda a tot el Pirineu i Prepirineu! En alguns indrets feia mesos que no precipitava tant, i en general els registres superen els 30 cm, i molts superen ja a aquestes hores els 50, 60 i 70 cm de neu nova en tot l’episodi!

Les precipitacions, fins i tot molt abundants, es mantindran tot el que resta de jornada, i la cota de neu en moltes zones s’ha desplomat, així que podrem tenir unes quantes hores més d’intensa nevada generalitzada! Molta atenció si heu de conduir!

I setmana que continuarà amb molt de moviment i ambient d’hivern! Ho anem a detallar!

Dilluns 8: Durant la matinada les precipitacions escamparan i tindrem una matinada i matí tranquils. Atenció amb la neu caiguda, es podrà gelar! A partir del migdia o primeres hores de la tarda, la nuvolositat tornarà a guanyar terreny de llevant a ponent, i les precipitacions tornaran a afectar indrets del Pirineu oriental i puntualment arribaran a la resta de la serralada. La zona més afectada sembla que seria el Ripollès, Cerdanya, alt Berguedà i Solsonès, i Catalunya nord, amb gruixos de neu nova entre 5 i 15cm. Cota de neu entorn dels 1100m. Vent de llevant no especialment intens (tret d’alta muntanya) i fred d’hivern.

Dimarts 9: Jornada molt més tranquil·la, amb força núvols però amb risc baix de precipitacions. Ambient fred.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres arribarà un nou front, no gaire actiu que tornarà a portar nevades a molts indrets. Dijous i divendres més tranquils, esperant un altre possible front durant la nit de dissabte, amb mapes d’avui, força maco!

Ho anirem seguint! BONA SETMANA!

 

 

Translate »