EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU

BUTLLETÍ D'ALLAUS

ESTAT PISTES ESQUI NÓRDIC

AVISOS METEO

Els nostres col·laboradors

by | febr. 2, 2015 | 0 comments

Diverses empreses, allotjaments, clubs i associacions són amics de MeteoPirineus Catalans

 

Projectes arrelats a la marca Pirineu, la natura, la muntanya i com no, la meteorologia! Projectes i persones que treballen per apropar a tothom el patrimoni pirinenc, amics que gràcies a ells, ajuden a que MeteoPirineus Catalans sigui una realitat.

 

US DEIXEM UNA BREU INTRODUCCIÓ DELS NOSTRES AMICS!

Sant Joan de l'Erm

Sant Joan de l’Erm

SANT JOAN DE L’ERM

Sant Joan de l’Erm, dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu, al capdamunt de la vall de Castellbò a la comarca de l’Alt Urgell i ja tocant al Pallars, es hereu de l’antic santuari cremat l’any 1935. L’ermita nova de Isidre Puig-Boada és del 1955 i el refugi es va construir cap al 1970.
Sempre hi ha motius per pujar a sant Joan de l’Erm; l’esquí de fons, les raquetes, els trineus, el paisatge nevat a l’hivern, les
caminades, les excursions, la bicicleta de muntanya, els bolets de primavera i tardor, l’estada a la natura cercant la tranquil·litat, un bon dinar al refugi de la Basseta, el paisatge dels boscos, els avistament de fauna, les trobades familiars, els aplecs, les
costellades -també-, la vall de santa magdalena i les seves avetoses, la torreta de l’Orri, la casa forestal de Pallerols, etc etc.  tot
plegat un indret per visitar  tot l’any..!!

 

Editorial Alpina es va fundar el 6 de febrer de 1946 amb l’objectiu de portar a terme mapes i publicacions al servei del món excursionista. Des d’un primer moment, tant el format com la concepció dels mapes van representar una novetat inèdita al nostre país, que va contribuir a popularitzar la marca, així com a la divulgació de la cartografia excursionista i el coneixement geogràfic. Actualment l’Editorial Alpina es podria definir com una empresa que es mou entre el món de les noves tecnologies, amb la comercialització de productes digitals de darrera generació, la realització completament digital dels seus mapes i l’ús d’instruments com el GPS en la captura d’informació territorial, i el treball artesanal, si per artesanal entenem la recerca minuciosa que implica la revisió de camp. És, per tant, una síntesi entre el món tecnològic i l’humà, que possibilita que en aquests moments estigui realitzant una cartografia d’alt nivell i mirant al futur amb l’optimisme que li permeten més de 70 anys d’experiència. La nostra web i botiga online és: www.editorialalpina.com

Editorial Alpina es va fundar el 6 de febrerde 1946 amb l’objectiu de portar a terme mapes i publicacions al servei del món excursionista. Des d’un primer moment, tant el format com la concepció dels mapes van representar una novetat inèdita al nostre país, que va contribuir a popularitzar la marca, així com a la divulgació de la cartografia excursionista i el coneixement geogràfic.
Actualment l’Editorial Alpina es podria definir comuna empresa que es mou entre el món de les noves tecnologies, amb la comercialització de productes digitals de darrera generació, la realització completament digital dels seus mapes i l’ús d’instruments com el GPS en la captura d’informació territorial, i el treball artesanal, si per artesanal entenem la recerca minuciosa que implica la revisió de camp. És, per tant, una síntesi entre el món tecnològic i l’humà, que possibilita que en aquests moments estigui realitzant una cartografia d’alt nivell i mirant al futur amb l’optimisme que li permeten més de 70 anys d’experiència.

 

 

sent logo

REVISTA SENT, actualitat sobre esport i muntanya de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Pallars Sobirà. La trobareu bimensualment i gratuïtament als establiments d’aquestes comarques, i trobareu en cada edició un article de meteorologia de MeteoPirineus Catalans.

 

Associació Nordic Walking- Nòrdic Esport. Sortides de marxa nòrdica pel Pirineu Català.

Associació Nordic Walking- Nòrdic Esport. Sortides de marxa nòrdica pel Pirineu Català.

 

Han estat socis: Senderó, AUBERRIA, el Zoo del Pirineu, Roc Roi, Cerdanya Resort.

Subscriu-te a les notícies via e-mail

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a les notícies de MeteoPirineus i les rebreu per correu electrònic.

Col·laboradors

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

FACEBOOK

Instagram

  • Moments abans d'una forta tempesta 😱⚡️⚡️⚡️ #meteopirineuscatalans #tempesta #tormenta #storm
  • Els tres (o 4) estanys de tristaina des de les alçades! #andorra #andorraworld #andorralovers
  • Avui he oblidat per unes hores la calor! #tristaina #andorra #andorraworld #andorralovers

Segueix-nos!

Follow me on Twitter

Arxius