EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Arriba el plat fort de la calor

by | jul. 31, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Tenim per davant com a mínim uns 5 dies amb els valors més càlids del que portem d’aquest estiu, calor forta però sense exageracions, que ens duran nits càlides en zones baixes i temperatures molt altes durant els migdies, amb algunes registres màxims entre els 37ºC i 40ºC a les zones més càlides del Prepirineu!

Pluja poca, massa aire càlid en alçada, tot i que fruit de la mateixa calor, continuaran algunes tronades de tarda, més aviat puntuals, tot i que alguns mapes marquen més tronades de tarda durant el cap de setmana.

Dimecres 1: Comencem el mes d’agost amb molta calor! Sol durant el matí i nuvolades de tarda que molt probablement donaran més tempestes que dies enrere, més fortes i més extenses, força probable especialment a l’Alta Cerdanya, Capcir, i zones pròximes. Màximes una mica més altes.

Dijous 2: Calor molt intensa i novament domini del sol bona part del dia, amb alguna nuvolada a la tarda que donarà algun ruixat o tempesta puntual, però localment forta.

Tendència pels pròxims dies: Com apuntàvem en la introducció, calor forta com a mínim fins els primers dies de la setmana vinent i potser algunes tronades de tarda més abundants durant el cap de setmana. Ja ho detallarem dijous!

Precaució calor i incendis!

Albert de Gràcia

Translate »