EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Estiu! Sol, calor i noves tempestes!

by | jul. 3, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Continuem amb aquesta inèrcia d’estiu, que ens porta majoritàriament sol i temperatura càlida, però també, algunes tronades!

Demà al vespre i nit, retornen les tronades al Pirineu Occidental i molt probablement dijous, serà el torn del Oriental. Tempestes que tornaran a ser presents, i potser fortes, durant les tardes del cap de setmana.

Dimecres 4: Dia força estable, amb domini del sol i temperatura novament d’estiu. A la tarda però, les nuvolades es desenvoluparan amb força i arribaran tempestes des de l’Aragó cap al vespre, que podran afectar l’Alta Ribagorça, els Pallars, l’Aran i potser l’Alt Urgell i Andorra. Aquestes tempestes poden descarregar amb força, amb ventades i alguna calamarsada.

Dijous 5: Jornada de matí variable a moltes zones, amb algunes restes de boires en llocs on hagi plogut i nuvolades que creixeran a partir del migdia. A la tarda, tindrem alguns ruixats i tempestes a qualsevol indret, però més abundants i probables al Pirineu Oriental. Berguedà, Ripollès i Garrotxa podran rebre alguna tempesta abundant. Continuarà la calor.

Tendència pels pròxims dies: Divendres una mica de treva, esperant les tronades, algunes fortes, durant les tardes de cap de setmana (matins més estables!). Ho detallarem dijous!

Albert de Gràcia

Translate »