EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

I més i més i més tempestes! Cap de setmana però, més estable!

by | maig 29, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Doncs continua la tendència de tempestes! En alguns indrets del Pirineu, ja en aquests 5 mesos de l’any ha plogut el mateix que un any “normal”, segons la mitjana climàtica. Una veritable tendència humida que ens està regalant precipitacions molt abundants com fa anys que no teníem, i com a resultat, els rius i embassaments, plens a vessar!

Pantà de Sant Antoni – Imatge de elmon.cat

Falten encara dos dies ben moguts, una treva durant el cap de setmana, però amb perspectives de noves tempestes durant la setmana vinent. I com vam dir diumenge, demà la cota de neu baixarà fins als 2400 m!

Dimecres 30: Matí ja inestable, amb força nuvolades i alguns ruixats i tempestes a qualsevol indret, que seran de neu per sobre dels 2400 m. Al migdia i tarda les tronades es faran encara més extenses i intenses. Precaució! Jornada més fresca i com hem comentat, amb muntanyes enfarinades per sobre dels 2400 m.

Dijous 31: Matí variable i amb risc baix de precipitació. Durant la tarda les nuvolades tornaran a fer-se presents, i tindrem alguns ruixats i tronades, menys extenses i intenses que dimecres. Puja una mica la temperatura i la cota de neu se situarà per sobre dels 2700 m.

Tendència pels pròxims dies: Divendres ja tindrem alguns ruixats poc importants a la tarda. El cap de setmana força estable, amb alguns ruixats o tronades entre la nit de dissabte i la matinada de diumenge. Però en conjunt, més domini del sol i força caloreta. La setmana vinent, més pluges!

Albert de Gràcia

Translate »