EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES


PREVISIÓ 
MATXICOTS

Menys caloreta i menys tempestes! Fort canvi per dissabte i amb neu!

by | maig 8, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

A partir de demà tindrem tres jornades més estables, amb moltes més estones de sol, tronades de tarda però que seran més puntuals que les d’ahir i avui, que en algunes zones del Pirineu han provocat alguns problemes amb la crescuda dels rius.

Però pendents d’un front fred que ens escombrarà dissabte al tard, que portarà tempestes, caiguda de la cota de neu i ambient força més fred.

Dimecres 9: Matí amb moltes estones de sol de forma general. Al migdia i tarda, creixement de nuvolades que tornaran a donar alguns ruixats o tempestes, però de forma més localitzada, tot i que puntualment i especialment al Prepirineu, Ripollès i Garrotxa, algun podrà ser fort. Temperatura agradable, tot i que s’iniciarà un descens especialment a alta muntanya.

Dijous 10: Situació similar. Domini del sol al matí i nuvolades de tarda, però encara amb menys ruixats que els que tindrem dimecres. Temperatura estable.

Tendència pels pròxims dies: Divendres serà el dia més estable de la setmana i no tindrem precipitacions. Dissabte estable fins al migdia, i tarda, vespre, nit i matinada de diumenge amb ruixats i tempestes fortes i generals, que portaran una forta refrescada i una caiguda de la cota de neu fins als 1600 m! Diumenge però el temps millorarà ràpidament. Així doncs, cap de setmana força aprofitable per fer activitats exteriors.

Salut amics!

Albert de Gràcia

Translate »