Dia a dia aquesta setmana, els models han anat retardant l’arribada de les tempestes al Pirineu! Avui podrem tenir alguna de força desgastada, i les tardes dels caps de setmana em podrem tenir de més intenses. Les temperatures aniran baixant força!

Divendres 7: dia blanquinós, amb nuvolositat variable i risc força baix de precipitacions, tot i que a la tarda és possible que arribi alguna de força desgastada. La pluja vindria acompanyada de fang. Avui toquen sostre les temperatures, calor canicular.

Dissabte 8: el dia serà més inestable. Matí variable, amb nuvolades que ja podrien deixar alguns ruixats puntuals. A la tarda la probabilitat de tempestes serà alta, i podran arribar a qualsevol indret, sent puntualment fortes! Les temperatures ja no seran tant càlides com avui.

Diumenge 9: matí novament variable amb poc risc de pluja. A la tarda noves nuvolades que deixaran alguns ruixats i tronades, alguns forts. Les temperatures seran força més baixes, amb valors 5 – 8 graus inferiors als de divendres.

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Translate »