EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Setmana amb moviment!

by | jul. 1, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Ja ha arribat juliol, i de moment el començarem amb moviment i una calor força moderada!

Propera nit amb trons a molts indrets del Pirineu i Prepirineu, especialment occidental, i setmana que vindrà marcada per la variabilitat, dies de sol, de tronades i calor que continuarà present però força continguda.

Dilluns 2: Dia força estable, després d’una matinada amb trons a moltes zones, especialment probables a la Ribagorça, el Pallars, l’Aran, i possiblement Alt Urgell i Andorra. Matí de sol o variable a tot el Pirineu, esperant noves nuvolades a la tarda, que donaran alguna tronada cap al Ripollès i zones pròximes, i que a mesura que avanci la tarda, s’estendran pel vessant nord del Pirineu. Difícilment arribaran a la resta del Pirineu. Calor continguda, d’estiu.

Dimarts 3: Jornada que començarà força estable i amb domini del sol. Tarda amb noves nuvolades que tornaran a descarregar tronades al vessant nord del Pirineu. A la resta menys probable. Ambient novament càlid.

Tendència pels pròxims dies: Les tardes de la segona meitat de la setmana sembla que ens duran les clàssiques tronades de tarda d’estiu. Matins de sol i tardes amb trons en alguns indrets, especialment la tarda de divendres. La calor afluixarà una mica!

Bona setmana!

Albert de Gràcia

Translate »