EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Temps més estable!

by | juny 28, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després de les pluges intenses d’avui, la situació es torna a tranquil·litzar força i el temps pel cap de setmana estarà dominat pel sol i la temperatura ben càlida!

Divendres 29: Dia força variable, encara amb ruixats durant la matinada, matí amb alguns ruixats puntuals i nou creixement de nuvolades que portaran alguns ruixats o tronades en especial, a l’Alt Pirineu. En tot cas, res a veure amb la força i extensió dels d’avui! Ambient més fresc, però càlid.

Dissabte 30: Doncs sí! Arriba el cap de setmana i per difícil que sembli, el temps s’estabilitza! Domini del sol a gran part del Pirineu i Prepirineu, algunes boires en zones on hagi plogut els dies anteriors i com a molt, algun ruixat al vespre a la Ribagorça o Val d’Aran, tot i que poc probable. Ambient novament càlid de ple estiu.

Tendència pels pròxims dies: Dia de sol gran part de la jornada, però amb nuvolades que tindran més empenta a la tarda i podran donar alguns ruixats o tronades, especialment a l’Alt Pirineu. Durant la nit i matinada de dilluns, podrien arribar a altres indrets de la serralada. Calor protagonista! 

Bona cap de setmana!

Albert de Gràcia

Translate »