EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU

BUTLLETÍ D'ALLAUS

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Torna l’estiu!

by | jul. 3, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després d’uns dies amb temperatures més pròpies de començament de tardor que de ple estiu, la calor retorna per recordar-nos que estem en ple estiu! No parlem de cap onada de calor, sinó de valors normals per l’època, i tampoc tindrà gaire durada, i és que a partir de dimecres, i especialment dijous i divendres, tindrem tempestes fortes que tornaran a refrescar l’ambient!

estany blau – meteopirineus catalan

Dilluns 3: Dia dominat pel sol a tot el Pirineu i Prepirineu, amb alguna nuvolada de tarda que difícilment deixarà precipitacions. Les temperatures encara fresques durant les primeres hores del matí, es tornaran de ple estiu al migdia. El vent del nord anirà perdent força a les cotes altes.

Dimarts 4: Novament domini del sol, i amb algunes nuvolades de tarda que podran donar algun ruixat o tronada molt local. Temperatures encara més altes.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres la temperatura serà de ple estiu, amb domini del sol i potser arribada al vespre de tempestes des de l’Aragó. Dijous i divendres les tempestes seran freqüents, i les temperatures recularan uns graus.

Bona setmana!

Albert de Gràcia