EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Tornem als matins de sol i algunes tronades de tarda!

by | juny 14, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Ja podem dir que a moltes zones del Pirineu l’ambient és pre-estiuenc pel que fa a la temperatura, tot i que la calor d’estiu, no s’espera fins la setmana vinent! Pel que fa a l’estat del cel, doncs variabilitat típica de l’època, però lluny de les pluges persistents de les últimes setmanes, així que tindrem matins de sol (núvols baixos a l’Aran!) i tardes amb nuvolades que ens portaran tronades més aviat, poc importants!

Divendres 15: Matí amb restes de núvols al vessant nord del Pirineu, però sense precipitacions. A la resta domini del sol. A la tarda creixeran algunes nuvolades, que donaran alguns ruixats o tronades més aviat locals i poc intenses. Calor on llueixi el sol i vent del nord més feble.

Dissabte 16: Dia amb domini del sol o les clarianes a gran part del Pirineu i Prepirineu, amb creixement de nuvolades a la tarda, que donaran novament alguns ruixats o tronades, una mica més destacables que divendres, però no afectaran totes les comarques. Més caloreta.

Tendència pels pròxims dies: Diumenge tindrem una jornada més estable, tot i que la entrada novament del vent del nord cap a la tarda, portarà alguns núvols a la val d’aran i zones d’influència atlàntica. A la resta domini del sol. Pendents la setmana vinent, de l’arribada de més calor!

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Translate »